Home
  LDdriver
  Dfu
  CashBack
  Gtan
  Hcam
  Downloads
  Downloads (http)
  Downloads (ftp)
  OpenVMS Decus Archive
  OpenVMS Freeware Archive
  OpenVMS Documentation
  Contact
     

HCAM

Hcam is een applicatie voor het bekijken van beelden van een of meerdere netwerk camera's van Intellinet (type 550710 of
550291). De bijgeleverde applicatie Multiviewer is zeer beperkt in de mogelijkheden om het beeld op de juiste wijze aan te passen en te optimaliseren.

Met dit programma is het mogelijk om een ongelimiteerd aantal camera's te tonen in verschillende vensters, waarbij ieder venster naar smaak aangepast kan worden. Eventueel kunnen alle vensters zonder randen of schermvullend getoond worden.

Meer info over deze camera's is hier te vinden: http://www.networkipcamera.com

Dit program is alleen getest met de 550710 en 550291 cameras. Andere typen van Intellinet zouden ook goed moeten werken, maar dat is niet getest.

V2.1:

Versie V2.1 is nu gereed. De belangrijkste veranderingen zijn support voor Mpeg4 cameras (zoals de 550291), afhandeling van screensaver en beeldscherm energiebeheer, opslaan van afbeeldingen, en betere prestaties op multicore processoren door het gescheiden uitvoeren van camera afhandeling, afbeelding decodering en display door afzonderlijke threads. Ook zijn een aantal problemen verholpen, in het bijzonder in de beeldschermafhandeling onder Windows 7 and Windows Vista.

De enige beperking is momenteel dat een Mpeg camera de data als een Jpeg stream moet aanleveren. Dit wordt in een volgende release opgelost.

V2.0:

Deze versie heeft veel veranderingen zoals het draaien met meerdere profielen, het verkrijgen van screenshots, enz. Het is getest met  Windows XP, Vista and Windows 7 (32 en 64 bits). De help kan hier gevonden worden (alleen in het Engels).

Hcam is Freeware. Het installatie programma zet het programma in zijn eigen map, en maakt een verwijzing aan, maar het programma kan ook op zichzelf draaien op de meeste Windows versies, te beginnen met Windows XP.

Hcam kan hier gedownload worden.

Laatst bijgewerkt op 29-Oct-2009.

 
  Digiater.nl - Westelbeers - info@digiater.nl